Nieuws

Gratis verzending op Hemelvaartsdag!

07-05-2024

Profiteer van onze Hemelvaartsdagactie! Wanneer u uw bestellingen plaats op 9 en 10 mei berekenen wij geen verzendkosten voor alle bestellingen die met UPS verzonden kunnen worden.

Bericht bekijken

IDD-Parts breidt productportfolio verder uit

03-05-2024

IDD-Parts heeft onlangs de activiteiten en producten overgenomen van SGD Spaltafdichtung. SGD Spaltafdichtung is een fabrikant van gepatenteerde, magnetische kierafdichtingen voor overheaddeuren, dock levellers, laadbruggen en automatische schuifdeuren.

Bericht bekijken

Nieuw: Onderdelen voor automatische deuren van Ditec

09-04-2024

U kunt nu ook bij ons terecht voor een uitgebreide selectie onderdelen voor het onderhoud en de reparatie van automatische deuren zoals schuif- en draaideuren van Ditec.

Bericht bekijken

R+T Messe 2024: Veel innovaties voor onderhoud en service van industriedeuren

04-03-2024

Tijdens de R+T Messe 2024 in Stuttgart heeft IDD-Parts heeft een aantal spectaculaire vernieuwingen geïntroduceerd! Een opvallende innovatie is de nieuw geïntroduceerde "ID Part" app, ontworpen voor het identificeren en selecteren van onderdelen voor het onderhouden, reparatie en service van industriedeuren gebaseerd op AI.

Bericht bekijken

Bezoek IDD-Parts tijdens R+T 2024!

14-12-2023

IDD-Parts staat op R+T 2024, de wereldwijd toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren en zonwering, van 19 tot en met 23 februari 2024!

Bericht bekijken

Verdere uitbreiding van ons productassortiment IDD-HO

14-12-2023

Bij IDD-Parts werken wij continu aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Ons R&D-team richt zich dagelijks op de uitbreiding van ons assortiment door producten te ontwikkelen die geschikt zijn voor vrijwel alle verkrijgbare deurmerken.

Bericht bekijken

Nieuw: Anti-knaagdier beschermplaten

14-12-2023

Een ander revolutionair product is deze set anti-knaagdier beschermplaten als alternatief voor pesticiden. De set bestaat uit twee platen die aan het gebouw zijn bevestigd, aan de buitenkant van de overheaddeur.

Bericht bekijken

Plandr+ maakt herkenning van torsieveren en deurpanelen makkelijk!

12-06-2023

Ervaar het gemak van onze Plandr+ app voor het herkennen van torsieveren en deurpanelen.

Bericht bekijken

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Door u aan te melden voor de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes, aanbiedingen en nieuwe producten.

Winkelwagen