Over IDD-Parts BV

Waarom IDD-Parts BV?

IDD-Parts is een merkonafhankelijke leverancier van onderdelen voor het onderhoud en de service van overheaddeuren en docksystemen. Het onderhouden en repareren van industriële deuren en docksystemen wordt steeds belangrijker. Een niet of slecht functionerende overheaddeur komt de efficiëntie van de gebruiker niet ten goede. Daarnaast wekt het irritatie op, vertraagt het de goederenstroom en kost het veel geld. Snelle service is dus noodzakelijk!

Het verkrijgen van de juiste onderdelen is door de diversiteit en veelvoud aan artikelen een tijdrovende aangelegenheid. De onderdelen, die benodigd zijn om de overheaddeuren en laad- en lossystemen weer in optimale conditie te brengen, moeten immers bij diverse leveranciers worden ingekocht. Veel producten worden door de fabrikant afgeschermd en zijn daardoor niet of nauwelijks beschikbaar. Kostbare tijd en energie gaan hiermee verloren.

Vanaf nu gaat het anders! Door het one-stop-shopping principe kunt u bij IDD-Parts onderdelen inkopen van de meest voorkomende industriële deuren en docksystemen. Hierdoor houdt u meer tijd over die u kunt besteden aan de zaken waar u goed in bent. Of het nu gaat om een enkel loopwiel, een aantal nieuwe scharnieren, torsieveren, deurpanelen of zelfs een geheel nieuw deurblad met opties, u kunt het allemaal op maat bestellen in onze webshop en dat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Wanneer het u uitkomt. Naast onderdelen voor overheaddeuren en industriële deuren vindt u op onze website ook een assortiment materialen voor het repareren en onderhouden van docksystemen.

Mocht u de juiste materialen niet aantreffen in ons zorgvuldig samengesteld artikelbestand, dan helpen wij u graag met het zoeken naar een alternatieve oplossing en snelle levering. Wilt u meer informatie over IDD-Parts? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer over ons concept. 

Op werkdagen zijn wij van 7:30 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar!

Winkelwagen