Bezoek IDD-Parts tijdens R+T 2024!

14-12-2023

IDD-Parts staat op de R+T 2024, de wereldwijd toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren en zonwering, van 19 tot en met 23 februari 2024!

Bezoek onze stand om meer te weten te komen over onze meest recente innovaties, onze productontwikkelingen en ons assortiment voor service en onderhoud. Wij kijken er naar uit u persoonlijk te ontmoeten op onze stand in hal 8, stand B47!

De nadruk bij R+T ligt dit jaar vooral op duurzame oplossingen voor energie- en milieubeheer. Bij IDD-Parts dragen wij actief bij aan duurzaamheid met onze range aan accessoires en spare parts voor de reparatie van overheaddeuren, docking-systemen, snelloopdeuren en automatische deuren. Hierdoor kunnen bestaande deuren worden gerepareerd in plaats van dat ze compleet vervangen worden.

Ons uitgebreide assortiment omvat bijna alle spare parts voor overheaddeuren, docking-systemen, snelloopdeuren en automatische deuren, inclusief complete deurbladen, individuele panelen, kleine onderdelen en toebehoren, elektrische bedieningselementen en speciale gereedschappen.

Voor entreekaarten u een e-mail naar karlyn@iddparts.nl, waarna u een unieke registratiecode krijgt.

 

Bezoek IDD-Parts tijdens R+T 2024!

Meer artikelen

De oplossing voor ratten- en muizenplagen: Magnetische afdichtingen van IDD-Parts

03-07-2024

Onze magnetische afdichtingen voor het afdichten van kieren en openingen zijn snel en gemakkelijk te installeren op industriedeuren, hydraulische laadbruggen en docklevellers.

Bericht bekijken

Gratis verzending op Hemelvaartsdag!

07-05-2024

Profiteer van onze Hemelvaartsdagactie! Wanneer u uw bestellingen plaats op 9 en 10 mei berekenen wij geen verzendkosten voor alle bestellingen die met UPS verzonden kunnen worden.

Bericht bekijken

IDD-Parts breidt productportfolio verder uit

03-05-2024

IDD-Parts heeft onlangs de activiteiten en producten overgenomen van SGD Spaltafdichtung. SGD Spaltafdichtung is een fabrikant van gepatenteerde, magnetische kierafdichtingen voor overheaddeuren, dock levellers, laadbruggen en automatische schuifdeuren.

Bericht bekijken

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Door u aan te melden voor de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes, aanbiedingen en nieuwe producten.