De oplossing voor ratten- en muizenplagen: Magnetische afdichtingen van IDD-Parts

03-07-2024

Hoe werken onze magnetische afdichtingen voor docklevellers en laadbruggen?

 

Onze magnetische afdichtingen voor het afdichten van kieren en openingen zijn snel en gemakkelijk te installeren op hydraulische laadbruggen en docklevellers. Ze bieden talloze voordelen, omdat ze openingen van 4 tot 55 mm naadloos en tochtvrij afdichten, in tegenstelling tot traditionele borstel- of rubberen afdichtingen.

 

Door gebruik te maken van deze afdichtingen voldoet u aan belangrijke wettelijke veiligheidseisen. Laadperrons moeten duidelijk gemarkeerd zijn met geel-zwarte strepen. Door onze afdichtingen achteraf te installeren, vernieuwt u deze waarschuwingsmarkeringen kosteneffectief en eenvoudig.

 

Dankzij de magnetische bevestiging worden ongelukken veroorzaakt door uitstekende metalen onderdelen voorkomen. Onze afdichtingen zijn gemaakt van een speciale hygiënische stof die een veel langere levensduur heeft in vergelijking met rubberen of borstelafdichtingen, waardoor u tot 50% kunt besparen op aanschafkosten en 85% op vervolgkosten. De waterdichte speciale stof is uiterst robuust en glad, waardoor deze bestand is tegen schade door ratten.

 

Een groot probleem op dit moment in de voedingsindustrie is het binnendringen van ratten, muizen en andere knaagdieren in opslagruimtes via kieren en openingen in laad docks. Met de magnetische afdichtingen zijn gemaakt met een speciale barrière die voorkomt dat ongedierte, ratten en muizen via openingen in laadrampen opslagruimtes binnen kunnen dringen. 

 

Magnetische bodemafdichting voor industriële deuren

 

Met de magnetische afdichtingen voor industriedeuren van IDD-Parts kunnen openingen en kieren tussen de vloer en de deur betrouwbaar worden afgedicht. IDD-Parts biedt een effectieve, duurzame en betaalbare oplossing om openingen onder industriële deuren effectief te sluiten.

 

In tegenstelling tot bestaande borstel- of rubberen afdichtingen dicht de magnetische bodemafdichting van IDD-Parts elke deur, roldeur, industriële deur, snelroldeur of sectionaaldeur naadloos en tochtvrij af voor kieren en openingen van 4 mm tot 55 mm. Tegelijkertijd is het hygiënischer en duurzamer dan bijvoorbeeld een borstelafdichting van paardenhaar, die snel rafelt en gaten krijgt.

 

Voordelen van afdichting van kieren en openingen bij industriedeuren in één oogopslag: 

  • Energiezuinig: Voorkomt energieverlies en houdt de warmte binnen. 
  • Flexibel: Kan verschillende temperatuurzones van elkaar scheiden. 
  • Hygiënisch: Houdt tocht, ongedierte en knaagdieren betrouwbaar buiten. 
  • Weinig moeite: Met eenvoudige installatie kunt u moeiteloos, betrouwbaar, kosteneffectief en niet-destructief elke bestaande roldeur, vouwdeur, sectionaaldeur of snelroldeur voorzien van een deurafdichting van IDD-Parts.

De oplossing voor ratten- en muizenplagen: Magnetische afdichtingen van IDD-Parts

Meer artikelen

Gratis verzending op Hemelvaartsdag!

07-05-2024

Profiteer van onze Hemelvaartsdagactie! Wanneer u uw bestellingen plaats op 9 en 10 mei berekenen wij geen verzendkosten voor alle bestellingen die met UPS verzonden kunnen worden.

Bericht bekijken

IDD-Parts breidt productportfolio verder uit

03-05-2024

IDD-Parts heeft onlangs de activiteiten en producten overgenomen van SGD Spaltafdichtung. SGD Spaltafdichtung is een fabrikant van gepatenteerde, magnetische kierafdichtingen voor overheaddeuren, dock levellers, laadbruggen en automatische schuifdeuren.

Bericht bekijken

Nieuw: Onderdelen voor automatische deuren van Ditec

09-04-2024

U kunt nu ook bij ons terecht voor een uitgebreide selectie onderdelen voor het onderhoud en de reparatie van automatische deuren zoals schuif- en draaideuren van Ditec.

Bericht bekijken

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Door u aan te melden voor de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes, aanbiedingen en nieuwe producten.