Gratis verzending op Hemelvaartsdag!

07-05-2024

Profiteer van onze Hemelvaartsdagactie! Wanneer u uw bestellingen plaats op 9 en 10 mei berekenen wij geen verzendkosten voor alle bestellingen die met UPS verzonden kunnen worden.

Om van de gratis verzending te profiteren, plaatst u uw bestelling op 9 of 10 mei en kiest u voor UPS als verzendmethode. De verzendkosten zullen automatisch worden verrekend, waardoor u geniet van een extra besparing op uw aankoop.

Gratis verzending op Hemelvaartsdag!

Meer artikelen

IDD-Parts breidt productportfolio verder uit

03-05-2024

IDD-Parts heeft onlangs de activiteiten en producten overgenomen van SGD Spaltafdichtung. SGD Spaltafdichtung is een fabrikant van gepatenteerde, magnetische kierafdichtingen voor overheaddeuren, dock levellers, laadbruggen en automatische schuifdeuren.

Bericht bekijken

Nieuw: Onderdelen voor automatische deuren van Ditec

09-04-2024

U kunt nu ook bij ons terecht voor een uitgebreide selectie onderdelen voor het onderhoud en de reparatie van automatische deuren zoals schuif- en draaideuren van Ditec.

Bericht bekijken

R+T Messe 2024: Veel innovaties voor onderhoud en service van industriedeuren

04-03-2024

Tijdens de R+T Messe 2024 in Stuttgart heeft IDD-Parts heeft een aantal spectaculaire vernieuwingen geïntroduceerd! Een opvallende innovatie is de nieuw geïntroduceerde "ID Part" app, ontworpen voor het identificeren en selecteren van onderdelen voor het onderhouden, reparatie en service van industriedeuren gebaseerd op AI.

Bericht bekijken

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Door u aan te melden voor de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes, aanbiedingen en nieuwe producten.

Winkelwagen