PLANDR+ app uitgebreid met unieke, nieuwe functie!

09-07-2019

De PLANDR app van IDD-Parts hebben we uitgebreid met een nieuwe functie. Naast het identificeren van torsieveren voor overheaddeuren, heeft de app nu ook een tool voor het inmeten van een industriedeur.

Door de stappen te volgen en in te vullen, bepaalt u welk liftsysteem u nodig heeft en wat de juiste hoogte en breedte van de overheaddeur is.

Download nu de PLANDR app in de App Store of Google Play Store.

PLANDR+ app uitgebreid met unieke, nieuwe functie!

Meer artikelen

Nieuw: IDD HO veerbreukbeveiliging

05-11-2019

De IDD HO veerbreukbeveiliging is de ideale oplossing om een bestaande veerbreukbeveiliging van deuren met een 40 mm as met spiebaan te vervangen.

Bericht bekijken

In de rubriek ’Klant aan het woord’: Kerkhoff Overheaddeuren

01-10-2019

Voor de rubriek ‘Klant aan het woord’ reisden we dit keer af naar Rijssen voor een interview met Arie Kerkhoff, eigenaar van Kerkhoff Overheaddeuren. Hij is meer dan 10 jaar geleden gestopt met zijn eigen chrysantenkwekerij in de Bommelerwaard en heeft hij nu een succesvol installatie- en onderhoudsbedrijf voor overheaddeuren.

Bericht bekijken

Nieuw: Frequenz HS voor snelloop-overheaddeuren

11-09-2019

Hoe makkelijk zou het zijn wanneer u van een standaard overheaddeur een snelloopdeur kunt maken! En dan zonder dat de hele deur vervangen moet worden. IDD-Parts heeft hier nu de oplossing voor. Onze Frequenz-motoren range hebben wij namelijk uitgebreid met de Frequenz HS (high speed) aandrijving voor snelloop-overheaddeuren.

Bericht bekijken

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Door u aan te melden voor de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes, aanbiedingen en nieuwe producten.