IDD-Parts breidt productportfolio verder uit

03-05-2024

 

Vorige week heeft IDD-Parts de activiteiten en producten van SGD Spaltafdichtung in Duitsland overgenomen. SGD Spaltafdichtung is een fabrikant van gepatenteerde, magnetische kierafdichtingen voor overheaddeuren, dock levellers, laadbruggen en automatische schuifdeuren.

Met deze strategische overname hebben wij de unieke kans om onze productportfolio verder uit te breiden. Hierdoor kunnen wij klanten een nog breder scala aan hoogwaardige producten voor de reparatie en het onderhoud industriële deuren aanbieden.

De magnetische afdichtingen zijn eenvoudig te monteren en zijn een duurzame oplossing tegen onder andere tocht, voor energiebesparing en bij ongediertebestrijding. Ze sluiten openingen van 4 tot 55mm naadloos en tochtvrij af, in tegenstelling tot traditionele borstelafdichtingen of rubberen afdichtingen.

Klik op de link voor de complete range aan magnetische kierafdichtingen.

 

IDD-Parts breidt productportfolio verder uit

Meer artikelen

Gratis verzending op Hemelvaartsdag!

07-05-2024

Profiteer van onze Hemelvaartsdagactie! Wanneer u uw bestellingen plaats op 9 en 10 mei berekenen wij geen verzendkosten voor alle bestellingen die met UPS verzonden kunnen worden.

Bericht bekijken

Nieuw: Onderdelen voor automatische deuren van Ditec

09-04-2024

U kunt nu ook bij ons terecht voor een uitgebreide selectie onderdelen voor het onderhoud en de reparatie van automatische deuren zoals schuif- en draaideuren van Ditec.

Bericht bekijken

R+T Messe 2024: Veel innovaties voor onderhoud en service van industriedeuren

04-03-2024

Tijdens de R+T Messe 2024 in Stuttgart heeft IDD-Parts heeft een aantal spectaculaire vernieuwingen geïntroduceerd! Een opvallende innovatie is de nieuw geïntroduceerde "ID Part" app, ontworpen voor het identificeren en selecteren van onderdelen voor het onderhouden, reparatie en service van industriedeuren gebaseerd op AI.

Bericht bekijken

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Door u aan te melden voor de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes, aanbiedingen en nieuwe producten.

Winkelwagen